Huisartsenpost Eemland en Docly introduceren online doktersbezoek

Altijd een huisarts onder de knop

Docly heeft de gezondheidszorg opnieuw vorm gegeven. Gezondheidszorg in harmonie met je dagelijks leven. We geven je de vrijheid om zo spoedig mogelijk, vanuit je eigen huis of waar je je ook bevindt, met een huisarts te spreken. Gezondheidszorg die je bevrijdt van lange wachttijden, terwijl traditionele primaire zorgaanbieders zich kunnen richten op de zorg voor diegenen die die het meest nodig hebben.

Momenteel wordt Docly ingezet door Huisartsenpost Eemland. Daarmee is zij de eerste huisartsenpost in Nederland die elke avond en in het weekend digitaal bereikbaar is.

Huisartsen bij HAP Eemland

Wanneer de huisartsen niet met behandelingen bezig zijn, werken ze bij Huisartsenpost Eemland. Dus wees gerust, de zorg die je van Docly krijgt, is gelijk aan de zorg die je ontvangt van je lokale primaire zorgaanbieder.

Huisartsenpost Eemland en Docly introduceren online doktersbezoek

Ontmoet ons team

Docly legt de toekomst van de gezondheidszorg in veilige handen -- jouw handen. Om dit te realiseren, streeft ons team er voortdurend naar om jou de best mogelijke digitale ervaring met betrekking tot gezondheidszorg aan te bieden.

Inez Teunissen
Country Manager

Inez heeft een grote passie voor innovatie. Zo heeft Inez Ditzo opgezet, binnen a.s.r. en Fortis diverse innovaties ontwikkeld en is zij directeur geweest van Startup Utrecht. Inez heeft een trackrecord op innovatie, (change) management en marketing. Bij Docly is Inez verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie.

Rudi de Goede
Medisch manager en huisarts

Rudi is bedrijfskundige en huisarts met een passie voor innovatie van zorg. Hij heeft gewerkt in verschillende functies in de eerstelijn om de zorg te verbeteren. Als medisch manager zal hij zich bezig houden met de inhoudelijke doorontwikkeling van digitale huisartsenzorg en de liaison functie vervullen tussen de verschillende stakeholders.

Dianne Jaspers
Medisch directeur HAP Eemland

Dianne is altijd op zoek naar manieren om de zorg verder te stroomlijnen. Als huisarts werkt ze dagelijks met patiënten, maar ze is ook bestuurlijk actief geweest, onder andere in de HCE, Huisartsen Coöperatie Eemland. Bij HAP Eemland is zij de contactpersoon voor alle zaken rondom het gebruik en de implementatie van Docly.

Rutger Huizenga
Communicatie manager

Rutger Huizenga is communicatiestrateeg. Hij werkte als hoofdredacteur (onder meer bij dagblad Metro en Sanoma) en communicatiemanager voor diverse (inter-)nationale startups. Bij Docly is hij het aanspreekpunt voor alle offline en online communicatie.

Bertus Buitenhuis
Business Developer

Bertus Buitenhuis is als Business Developer verantwoordelijk voor de optimale gebruikerservaring voor Nederlandse patiënten en artsen van het Europese Docly platform. Bertus heeft jarenlange ervaring in de ICT in de Nederlandse gezondheidszorg, onder andere in de huisartsenzorg, specialistische zorg en thuiszorg.

Wil je je aansluiten bij de Docly gezondheidszorg revolutie? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie delen. Heb jij dezelfde passie? Laat het ons weten!
info@docly.nl

Wat is Docly

Docly is in 2013 opgericht als 'Min Doktor' in Zweden en was de eerste digitale gezondheidszorg in het land. We staan bekend als de gouden standaard van de industrie en helpen momenteel meer dan 300.000 mensen. Net als in Zweden helpt Docly ook mensen aan zorg in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en nu ook Nederland, samen met Huisartsenpost Eemland.

Bij Docly zijn we trots op onze toewijding aan het hoogste niveau van kwaliteit, innovatie en veiligheid. We houden ons aan de wet- en regelgeving van alle Europese landen met betrekking tot zorgaanbieders en alle gegevens zijn verzameld, opgeslagen en overgebracht in een veilige, gecodeerde vorm in overeenstemming met de EU-wetgeving en GDPR.

Wereldwijd helpen we meer dan 300.000 mensen

We willen kwaliteitsgezondheidszorg toegankelijk maken voor iedereen – ongeacht tijdstip of locatie. Een nieuw type gezondheidszorg dat in harmonie is met je dagelijks leven. Gezondheidszorg die beter is voor jou, beter voor professionals in de gezondheidszorg en, natuurlijk, beter voor de samenleving.

Docly is geen service voor noodgevallen - in het geval van nood dien je Huisartsenpost Eemland te bellen via 0900 - 331 123 3 of 112 (Europees noodgeval nummer)