Huisartsenpost Eemland en Docly introduceren de digitale huisartsenpost

Direct toegang tot een huisarts voor medische klachten

Patiënten bezoeken steeds vaker huisartsenposten met minder urgente klachten. Dat is vaak niet nodig, zorgt voor lange wachttijden en verhoogt ook de toch al hoge werkdruk bij de huisarts. Voor minder urgente spoedklachten als hoofdpijn, keelpijn, veel wonden en verwondingen (zoals sportblessures), rug-en nekpijn, huiduitslag, oogklachten, allergieën en hooikoorts, en bijholteproblemen, biedt Docly uitkomst. Met Docly krijg je via je smartphone of tablet snel online doktersadvies voor minder urgente spoedvragen.

Momenteel wordt Docly ingezet door Huisartsenpost Eemland. Daarmee is zij de eerste huisartsenpost in Nederland die elke avond en in het weekend digitaal bereikbaar is

Huisartsen bij HAP Eemland

Overdag werken de Docly artsen in huisartsenpraktijken in de regio Eemland. Dus de kwaliteit van de zorg die je van Docly krijgt, is gelijk aan de zorg die je ontvangt van je eigen huisarts.

Huisartsenpost Eemland en Docly introduceren de digitale huisartsenpost

Ontmoet ons team

Het team van Docly streeft er voortdurend naar om jou de best mogelijke digitale ervaring met betrekking tot gezondheidszorg aan te bieden.

Inez Teunissen
Country Manager

Inez heeft een grote passie voor innovatie. Zo heeft Inez Ditzo opgezet, binnen a.s.r. en Fortis diverse innovaties ontwikkeld en is zij directeur geweest van Startup Utrecht. Inez heeft een trackrecord op innovatie, (change) management en marketing. Bij Docly is Inez verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie.

Rudi de Goede
Medisch manager en huisarts

Rudi is bedrijfskundige en huisarts met een passie voor innovatie van zorg. Hij heeft gewerkt in verschillende functies in de eerstelijn om de zorg te verbeteren. Als medisch manager zal hij zich bezig houden met de inhoudelijke doorontwikkeling van digitale huisartsenzorg en de liaison functie vervullen tussen de verschillende stakeholders.

Rutger Huizenga
Communicatie manager

Rutger Huizenga is communicatiestrateeg. Hij werkte als hoofdredacteur (onder meer bij dagblad Metro en Sanoma) en communicatiemanager voor diverse (inter-)nationale startups. Bij Docly is hij het aanspreekpunt voor alle offline en online communicatie.

Bertus Buitenhuis
Business Developer

Bertus Buitenhuis is als Business Developer verantwoordelijk voor de optimale gebruikerservaring voor Nederlandse patiënten en artsen van het Europese Docly platform. Bertus heeft jarenlange ervaring in de ICT in de Nederlandse gezondheidszorg, onder andere in de huisartsenzorg, specialistische zorg en thuiszorg.

Wil je je aansluiten bij de Docly gezondheidszorg revolutie? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie delen. Heb jij dezelfde passie? Laat het ons weten!
info@docly.nl

Wat is Docly

Docly is in 2013 opgericht als 'Min Doktor' in Zweden en was de eerste digitale huisartsenpraktijk in Zweden. Net als in Zweden helpt Docly ook mensen aan zorg in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en nu ook Nederland, samen met Huisartsenpost Eemland.

Docly houdt zich daarbij strikt aan de wet- en regelgeving van alle Europese landen met betrekking tot zorgaanbieders en alle gegevens zijn verzameld, opgeslagen en overgebracht in een veilige, gecodeerde vorm in overeenstemming met de EU-wetgeving en GDPR.

Wereldwijd helpen we meer dan 400,000 mensen

We willen kwaliteitsgezondheidszorg toegankelijk maken voor iedereen – ongeacht tijdstip of locatie. Een nieuw type gezondheidszorg dat in harmonie is met je dagelijks leven. Gezondheidszorg die beter is voor jou, beter voor professionals in de gezondheidszorg en beter voor de samenleving.
Docly is geen service voor noodgevallen - in het geval van nood bel je Huisartsenpost Eemland via 085 – 773 11 00 of 112 (Europees noodgeval nummer)